Hemsida

Ska ditt företag göra sitt avtryck online? Hos Sund Support finner du den pålitliga partnern för en modern och tidlös webbplats, skräddarsydd för att imponera på både besökare och sökmotorer från allra första ögonblicket!

Kundomdömen

Överväldigande positiv feedback om våra hemsidor

Bo-Göran Björling
Bo-Göran Björling
Konprod ab
Read More
Inga var lyhörd över vad vi ville ha, snabb i genomförandet, enkel att samarbeta med och gav oss en hemsida klart över våra förväntningar. Jag kan klart rekommendera till andra.
Richard Sundell
Richard Sundell
Arkipelag el
Read More
Inga lyssnade på mina idéer och gav förslag på förbättringar så det blev precis som jag föreställde mig. Mycket nöjd! Jag har fått många positiva kommentarer från kunder som varit inne på sidan. Fick min största kund tack vare hemsidan. Jag kommer definitivt rekommendera Sund Support till andra!
Lisa Andresen
Lisa Andresen
Åmyra trädgård
Read More
Inga är flexibel och smidig att jobba med, hon lyssnar in önskemål och omsätter dem på ett proffsigt sätt! Jag är mycket nöjd med min hemsida och rekommenderar Sund support varmt!

Våra tjänster

Skräddarsydda hemsidor för små och medelstora företag

Skräddarsydd

Ditt innehåll kläms inte in i en mall, utan din hemsida byggs utifrån ditt innehåll, stil, färger och funktion och är därmed unik

SEO-anpassad

Säkerhet, mobilanpassning, komprimerade bilder, caching, rätt PHP version och mycket mer ingår i en SEO anpassning

Responsiv

Vår responsiva webbdesign säkerställer en optimal användarupplevelse oavsett enhet

Wordpress

Det är en välkänd och stabil plattform, som ger friheten att sökordsoptimera och som inte smyger in avgifter

Utbildning

Det ingår en manual, så att du enkelt kan uppdatera din webbplats själv. Din självständighet är viktig!

Support

Vill/hinner du inte att uppdatera din webbplats själv, finns vi alltid här för att lösa eventuella frågor eller utmaningar

...och när du är redo att ta ditt företags hemsida till högre höjder

…finns det alltid SEO-tjänster!

Vanliga frågor

Priset beror på hur lång tid jag behöver reservera för din hemsida. Jo mer du har i form av webbhotel, domän, text, grafisk profil och foton, blir det snabbare och därmed billigare. Därför är det lättast att få en offert av mig. 

Jag jobbar med en “drag-and-drop” byggare, vilket betyder att du inte möts av kod, utan kan se dina ändringar, det är väldigt lätttjobbat. Dessutom kommer alla mina hemsidor med en manual i hur du uppdaterar din sida på egen hand. Så svaret är “JA” du borde både kunna uppdatera text och bild på egen hand. 

Det går att använda stockfoton, (bildbank) men jag rekommenderar egna foton, även tagna med en smartphone. Google känner igen generiska foton och kan anse att din sida inte har unikt innehåll. Det gör även dina kunder.