Lokal SEO

Vill du dominera den lokala marknaden? Då är lokal SEO lösningen.

Lokal sökmotoroptimering

Så arbetar Sund Support med Lokal SEO

Om du inte har tagit anspråk på din företagsprofil på Google, gör vi det åt dig. Till det behöver vi ha tillgång till ditt företags Google konto, om du inte har det skapar vi ett. Vi sköter verifieringen åt dig.
Sedan skapar vi ditt företags företagsprofil med primära och sekundära kategorier, attribut.
Vi går igenom att informationen om ditt företag är korrekt och enhetlig på lokala kataloger och plattformar som Google, Bing, Yahoo, Yandex, Bing, Yelp.
Har du en strategi för att få kundomdömen? En direkt länk eller instruktioner om hur de kan lämna en recension på din webbplats eller på relevanta recensionsplattformar. Följ upp och besvara omdömen med relevanta nyckelord (det gillar Google)  vilket gör ditt företag ännu mer synligt för Google.
De tre toppresultat som visas på Googles sökresultatsida när användare söker efter lokala företag eller tjänster. Dessa resultat är vanligtvis kopplade till användarens geografiska plats och är avsedda att ge snabb tillgång till relevanta lokala företag.
Veckovist el månadsvist (beroende på avtal) skapar vi innehåll, lägger in kvalitetsbilder, skriver xxxx antal ord, optimerade med nyckelord för din verksamhet och verksamhetsområde.

Organiskt SEO

Andra SEO tjänster

Teknisk SEO

Det handlar inte enbart om det visuella. Sund Suppor ser till att din webbplats är från början optimerad för Google.

Läs mer »

Är du redo att ta ditt företags webbplats till en ny nivå?

Klicka här och ta steget mot framgång!